Karnise (Ljubljana) – ugoden cenik karnis za zavese

Karnise v Ljubljani ponuja marsikdo, a le mi ponujamo najcenejše in najkvalitetnejše karnise v Ljubljani! Ponudba podjetja Leskovplast poleg tega vključuje še balkonske in vrtne ograje, pravi naslov pa smo tudi vse, ki vas zanima estetsko dovršena in trpežna ograja za stopnice … Ograje za vrt in druge vrste ograj izdelujemo iz obstojnega PVC-materiala, zato je dolga življenjska doba zagotovljena.

 

 

Karnise za zavese iz različnih materialov

Karnise LjubljanaZa vas izdelamo karnise za zavese iz želenega materiala, prepuščamo pa vam tudi izbiro barve. Karnise za zavese so lahko izdelane iz PVC-materiala (model »MOJCA«), iz smrekovega lesa (»KLASIK«) ali aluminija (»IMA«). Odločite se lahko tudi za karnise za zavese, ki so narejene iz kombinacije aluminija in PVC-ja, ali pa za karnise iz masivnejših vrst lesa smreke in bukve. Barvne možnosti so odvisne predvsem od izbire materiala, potrudili pa se bomo, da zadovoljimo vaše želje tudi v primeru, če so nekoliko posebne. Tisti, ki vas ne zanimajo le klasične barve za karnise, ampak razmišljate o malce bolj drznih izbirah, ste tako dobrodošli.

 

 

Po meri izdelane karnise (Ljubljana – Škofljica)

V podjetju Leskovplast (Ljubljana) karnise v celoti prilagodimo vašim zahtevam. Seveda pa vam po potrebi ponudimo strokoven nasvet glede ustrezne izbire dimenzij in drugih specifik ter vam tako pomagamo pri tem, da bo končni izdelek zares ustrezal vsem vašim pričakovanjem. Vse naročene izdelke – naj bodo to balkonske, stopniščne in vrtne ograje ali pa karnise – izdelamo hitro, delo pa opravimo natančno in kvalitetno. Če torej razmišljate o izdelavi nove ograje ali pa kupujete karnise, je Ljubljana (natančneje Škofljica), kjer se nahaja naše podjetje, prava izbira za vas.

 

 

Izjemno ugodne karnise – cenik vas bo gotovo prepričal

Karnise za zavesePoleg kakovostne ponudbe in nadpovprečne hitrosti pri izpolnjevanju naročili pa imamo v rokavu skritega še enega aduta. To je naš cenik. Karnise, kupljene pri nas, tako niso le trpežne in estetske, ampak tudi zelo ugodne. Dostopna cena je torej še en razlog več, zakaj izbrati prav nas, če potrebujete karnise. Cenik karnis in drugih izdelkov iz naše ponudbe vam po želji posredujemo po elektronski pošti. Vsak naš projekt je sicer unikaten, zato lahko natančnejšo ceno podamo, ko pridobimo vse informacije o vaših željah, kar velja tudi za karnise. Akcija karnis oziroma posebni popusti, ki so možni v določenih primerih, poskrbijo za še posebej konkurenčne cene. Nižje skorajda ne gre …

 

Leskovplast, Ljubljana – karnise in PVC-ograje po izjemno ugodnih cenah!