O podjetju

Za vas izdelujemo PVC ograje za dvorišča, vrtove, balkone, zunanja stopnišča in terase. Na nas se obrnite tudi, ko potrebujete lesene ali PVC karnise, ekstrudirane PVC profile in brizgane plastične izdelke.

 

 

Podjetje z dolgoletno tradicijo

Podjetje Leskovplast obstaja že od leta 1991. Zraslo je iz predhodnega podjetja, ki je obstajalo kar 20 let. Najprej smo se specializirali na karnise, zdaj pa že več kot 20 let izdelujemo tudi PVC ograje in druge PVC izdelke.

V podjetju so trenutno trije redno zaposleni in dva občasna sodelavca, pri določenih delih pa sodelujemo s kooperanti.

 

 

Zakaj izbrati Leskovplast?

Zakaj izbrati naše PVC ograjeVašo PVC ograjo ali karniso bomo izdelali od granulata do končnega izdelka. Zato vam lahko ponudimo visoko kakovost po nižji ceni od konkurence, pri izdelavi pa se vam povsem prilagodimo.

Stranke pohvalijo tudi našo hitrost izvedbe. Ker vse pripravimo že v delavnici, lahko v enem samem dnevu postavimo tudi 100 metrov ograje! Hitri smo tudi pri brezplačnih izmerah in odzivanju na vaše želje ter vprašanja.

Lahko se zanesete na nas, da se bomo držali rokov in dogovorov. Prisluhnili bomo vašim željam in se vam prilagodili po svojih najboljših močeh.

Uporabljamo materiale visoke kakovosti, zato vam lahko na primer za belo ali svetlo PVC ograjo ponudimo kar 10 let garancije na obstojnost barve.

PVC ograja bo za vas predstavljala prihranek, saj je ni treba barvati ali drugače vzdrževati, ima dolgo življenjsko dobo, možno pa jo je tudi reciklirati.

 

Želite več informacij?
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in za vas opravili brezplačno izmero. Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite na 01/ 366 35 07 oziroma 041/ 683 929.