Profesionalna spletna optimizacija za večjo vidnosti

NAROČNIK optimizacije spletne strani: Leskovplast – Tomaž Škrlec s.p.

 

Kako optimizirati spletno stran?

V zadnjih nekaj letih se je na področju spleta zgodil ogromen napredek. Vse se začne na Googlu. Tam so stranke, ki iščejo določene izdelke in storitve. Kako optimizirati spletno stran je vprašanje, ki si ga zastavlja čedalje več podjetij. Zavedajo se pomembnosti prisotnosti na iskalnikih, zato so pripravljena spletni optimizaciji namenjati več sredstvev. Teh podjetij je čedalje več in konkurenca je vsak dan večja. Zaradi tega razloga je vsak dan težje priti na prvo stran iskalnikov in na dobra mesta. Naše podjetje Vsi.si je razvilo svoja orodja in tehnike, ki delujejo in nam pri tem bistveno pomagajo. Naš portal Vsi.si je namenjen pisanju različnih člankov iz različnih področij, uporabljamo različne ključne besede, ki jih povezujemo s stranjo naročnika. To je le eden izmed načinov, ki jih uporabljamo. Preverite našo ponudbo za optimizacijo.

Vsisi
 
Spletna stran Leskovplast

Izdelava PVC ograje pri pri podjetju Leskovplast

Za podjetje Leskovplast smo izdelali spletno stran in poskrbeli, da se za ključne besede nahajajo na visokih pozicijah na iskalnikih. Podjetje ima dolgoletno tradicijo in je specilalizirano za PVC ograje in druge PVC izdellke. Glede na jih izdelujejo od granulata do končnega izdelka so cenovno bolj ugodni od kunkurence, materili so zelo kvalitetn in dajejo 10 letno garancijo na kvaliteto izdelka. So hitri, fleksibilni, držijio se rokov in dogovorov.

 
 

Optimizacija spletne strani je povezana s ceno

Podjetje, ki ima postavljeno spletno stran želi biti najvišje postavljeno tudi na iskalnikih za različne ključne besede. V primeru, da je konkurenca v določeni branži za določeno ključno besedo visoka je potrebno veliko truda in sredstev, da se postavi na prva mesta na iskalnikih. Pri optimizaciji spletnih strani cenik ni vedno merodajen, saj je včasih potrebno narediti popravke na spletni strani naročnika na različnih segmentih. Potrebno je poimenovati slike, narediti pravilne URL naslove, napisati pravilne naslove in meta oznake, prebrati tekste in vključiti več ključnih besed. V takšnem primeru ocenjujemo, koliko ur za to porabimo. Optimizacija spletne strani ni tako enostaven proces, veliko elementov je potrebno pri tem upoštevati. Zaupajte jo našemu podjetju Vsi.si.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani JuhantIzdelava spletne strani Polepi avtoIzdelava spletne strani KaraIzdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani Ee-systemsIzdelava spletne strani Norik

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.