Mreža za ograje: so vrtne ograje iz mreže primerna rešitev?

Mreža za ograje je zagotovo najenostavnejša rešitev, ko želimo ograditi svoj dom oziroma vrt. Kvaliteta mreže za ograje je seveda lahko precej različna, vendar na dolgi rok tudi najkakovostnejše mreže niso najustreznejše vrtne ograje. Mreže za ograje imajo namreč kar nekaj pomanjkljivosti, zato jih pogosto zamenjujejo nekoliko bolj kompleksne ograje za vrt …

 

 

Prednosti in slabosti ograjne mreže oziroma vrtne ograje iz mreže

Vrtna ograja bela izbočenaPodobno kot panelna ograja se tudi ograjne mreže pogosteje uporabljajo za ograjevanje večjih površin, na primer šolskih igrišč. Ograjne mreže so tudi pogosta zaščita njiv oziroma pridelka pred divjadjo. Glavna prednost, ki jo ponuja panelna ograja, še toliko bolj pa mreža za ograje, je ugodna cena. Ograja iz mreže je za ograjevanje večjih zemljišč tako precej smotrnejša izbira s finančnega vidika, saj bi bila izdelava unikatne ograje enostavno predraga. Ograjne mreže so torej vsekakor dobra rešitev za vse, ki vas zanima predvsem poceni ograja. Cena pa vendarle ni edini kriterij, ki ga je smiselno upoštevati – še posebej, ko gre za vrtne ograje. Mreža za ograje ima v tem primero kar nekaj slabosti. Glavna je ta, da v primeru, če potrebujete ograjo tudi za zaščito vašega doma pred radovednimi pogledi, ograjne mreže tej nalogi ne bodo kos. Da bi to dosegli, jih boste morali kombinirati z živo mejo ali s čim podobnim, kar seveda pomeni dodaten strošek in dodatno delo. Tu pa je seveda še vprašanje varnosti, ki zagotovo ne bo najvišja, če se odločite za mrežo.

 

 

Mreža za ograje ali unikatne PVC-ograje za vrt?

Atrij na razgibanem terenuMreža pa je lahko poleg naštetega problematična tudi z estetskega vidika, saj najverjetneje ne bo naredila posebne usluge okolici vašega doma. Kako se torej izogniti vsem omenjenim slabostim mreže, obenem pa ohraniti njeno glavno prednost, dostopno ceno? V Leskovplastu menimo, da je odgovor enostaven: PVC ograje, izdelane posebej za vas. Te so izjemno trpežne, obenem pa dopuščajo mnogo kreativnosti. Za vas ustvarimo vašo sanjsko ograjo – zagotavljamo vam, da vas bo pogled nanjo razveseljeval še dolga leta. PVC je cenovno relativno ugoden material, ki je primeren tudi za druge tipe ograj. Tudi balkonska ograja ali ograja za stopnice iz PVC-materiala je tako vsekakor rešitev, s katero ne boste zgrešili. Poleg različnih vrst ograj iz PVC-ja pa v Leskovplastu za vas izdelamo tudi karnise. Ljubljana oziroma Škofljica, Cesta ob Barju 40 je naslov, kjer nas lahko najdete, za vse informacije, ki jih potrebujete, pa nas lahko seveda tudi pokličete.