Ograje za vrt: najlepše vrtne ograje po zelo dostopnih cenah

Zračna vrtna ograjaOgraje za vrt so lahko zelo različne. Najbolj preprosta možnost, ki jo imate na voljo, je mreža za ograje ali panelna ograja, vendar pa to ne bo najboljša izbira za tiste, ki vas zanimajo resnično najlepše vrtne ograje. Žal so najcenejše vrtne ograje pogosto precej daleč od tega, da bi bile tudi najlepše vrtne ograje. Če želite, da vaša ograja v vas vzbudi ponos, v sosedih pa zavidanje, so lahko idealna rešitev unikatne in zelo moderne PVC-ograje za vrt, ki jih za vas po naročilu izdelamo v podjetju Leskovplast. Vas morda bolj zanima balkonska ograja ali pa morda ograja za stopnice iz PVC-ja? Tudi v tem primeru bomo z veseljem prisluhnili vsem vašim željam in jih tudi realizirali. 

 

 

Vrtne ograje, ki ostanejo nespremenjene še vrsto let

Pomembna odlika PVC-ograje za vrt je, da ni podvržena spremembam zaradi vremena oziroma potencialnih neugodnih razmer. Medtem ko so ograje za vrt, izdelane iz lesa, zelo zahtevne za vzdrževanje, saj se v vlažnem okolju ne obnesejo najbolje, poleg tega pa obstaja stalna nevarnost, da jih napadejo škodljivci, tovrstnih težav ne boste imeli, če se odločite za PVC-material. Ograje za vrt iz PVC-ja ne zahtevajo barvanja in ne rjavijo, trohnijo ali pokajo. Poleg tega so tudi odporne na UV-žarke in na vlago, zato je njihova življenjska doba izjemno dolga. Pa še ena prednost: prav PVC ograje se uvrščajo med najlepše vrtne ograje!

 

 

Različne višine in gostota letev ter barve za ograje za vrt

Vrtna ograja nizkaNa voljo so vam ograje za vrt iz PVC-ja v različnih barvah, in sicer v beli, sivi, oker ali temno rjavi. Prepuščena vam je tudi izbira razmika med posameznimi letvami, načina montaže letev (vertikalno ali horizontalno) in oblike ograjnih polj. Ograje so tako lahko izbočene, vbočene, ravne ali pa se odločite za »cikcak« izvedbo. Pred začetkom izdelave ograje se z vami natančno pogovorimo glede vaših želja oziroma pričakovanj ter vam pomagamo poiskati najustreznejše rešitve. Vaše popolno zadovoljstvo je namreč naš najpomembnejši cilj.

 

 

Ograje za vrt izdelamo tudi »na ključ«

Izdelava vrtne ograje lahko poteka od začetka pa do konca, torej do same montaže. V tem primeru govorimo o t. i. izdelavi na ključ, kar vam prihrani kar precej časa in energije. Če pa imate nekaj rokodelske žilice, lahko pri nas kupite samo posamezne elemente, ki jih nato montirate sami, kar je tudi cenovno zelo ugodna opcija. To je zagotovo najboljši način, da pridete do najlepše in obenem najcenejše vrtne ograje!